Stillinger

Revisorjob, arbejde som revisor, københavn
 
Vi har en god tilgang af nye opgaver, og derfor er vi altid interesserede i at høre fra ansøgere, som har lyst til udfordringer.

Du tilbydes spændende og alsidige arbejdsopgaver inden for revision og rådgivning, og arbejdsopgaverne vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Du vil kunne skabe en god balance mellem dit arbejds- og privatliv.

Vi forventer, at du besidder værdier som initiativ, ansvarlighed, ordenssans, stabilitet og social omgængelighed.

Skriv om din uddannelse, erhvervserfaring og dine forventninger til fremtiden – og hvorfor du tror at en karriere hos Lægård Revision er noget for dig. Kontakt os.

Udnyt dit potentiale

Som medarbejder hos Lægård Revision får du alsidige arbejdsopgaver, stor ansvarlighed og mulighed for at udnytte dit faglige og personlige potentiale.

Vi støtter vore nye medarbejdere aktivt gennem et program af aktiviteter, samtaler og faglig opfølgning. Du bliver ikke overladt til dig selv, men er lige fra begyndelsen en vigtig del af vores kollegiale sammenhold.

Du får for eksempel tilknyttet en mentor, ligesom du gennem en række udviklingssamtaler løbende får mulighed for at afstemme forventningerne og sætte dit personlige og faglige fingeraftryk på din udvikling.

Sammen ”jagter” vi dit potentiale, så du kan blive den bedste version af dig selv og skabe et godt fundament for din videre karriere. Hos Lægård Revision får talenterne hurtigt ansvar og kommer hele vejen rundt om inspirerende opgaver.

Selv om vi vægter undervisning, udvikling og faglige ambitioner højt, så glemmer vi ikke det sociale aspekt. Det er vigtigt for os at have det hyggeligt sammen og har hen over året flere aktiviteter, hvor vi slår os løs uden for kontorets rammer.